Numele celor 7 jucători doriți de Dinamo


-->
Ionel Augustin, antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK numele celor șapte jucători pe care „câinii” i-au ratat din cauza incertitudinii de la nivelul coonducerii administrative și tehnice.

Dinamo i-a adus în această vară pe Bogdan Gavrilă, Vali Lazăr și Neluț Roșu, însă FANATIK a aflat că antrenorii care formează Comisia Tehnică a „câinilor” au mai avut pe listă jucători importanți, care au ajuns însă la alte echipe.

Dinamo încearcă din răsputeri să își formeze un lot cu care să atace promovarea în Superligă încă din primul sezon, însă Iulian Mihăescu și Ionel Augustin sunt nevoiți să aducă jucători deși la club sunt mari probleme financiare.

„Noi am avut o listă foarte clară de jucători care ar fi dorit să vină la Dinamo. I-am avut în mână. Dacă era cineva care să discute cu ei și să îi agațe cu niște contracte erau deja aici.

Pe lista formată de Iulian Mihăescu, Ionel Augustin, Ion Marin, Cornel Țălnar și Marius Niculae s-au aflat mai mulți jucători de la FC Argeș și Rapid: „Am fi avut acum o echipă extraordinară pentru Liga 2. Mă refer la Boldor, Mușat, Dumitrașcu de la FC Argeș, trei jucători foarte buni pe care îi știu foarte bine. Pe Boldor și Dumitrașcu i-am avut la echipa națională de juniori. La fel și cu Dandea, pe care l-am blocat și nu i-am dat niciun răspuns și s-a dus la Șelimbăr”.

Denis Dumitrașcu și Deian Boldor au semnat cu Chindia Târgoviște, Nicolae Mușat e în continuare liber

Dinamo a fost aproape să transfere și trei jucători de la Rapid, club unde este dorit la schimb Ahmed Bani: „Cornel Țălnar a avut discuții cu Rapidul. Era vorba de Bălan, Carnat și Stahl, care doreau să vină aici în urma discuțiilor purtate. Dar și-au găsit alte echipe, pentru că nu a avut cine să vorbescă cu ei. Băieții au și spus că vin cu cea mai mare plăcere, dar să le dăm o garanție vis a vis de contracte, nu de jocuri”.

„Mai avem jucători pe listă, dar e destul de dificil să îi aduci acum pentru că lucrurile au avansat și echipele din Liga 2 deja și-au organizat loturile. Acum e mai greu să aduci, iar ce rămâne nu prea ne convine nouă pentru că nu ne ajută cu nimic. Avem și noi tinerii noștri foarte buni.

E nevoie de unul-doi atacanți, de un portar, un fundaș central, doi mijlocași, dacă vrem să promovăm de anul ăsta”, a dezvăluit antrenorul „alb-roșiilor”, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ionel Augustin a mai declarat că jucătorii vor să continue la Dinamo în ciuda tuturor problemelor cu banii: „Am discutat cu jucătorii, văd că sunt băieți de caracter și vor să continue dacă discută cineva cu ei. Sportiv stăm bine, financiar stăm foarte prost. Nu are cine să le rezolve problemele. E greu să ținem jucătorii și vor apărea și cei de la Dinamo U19, însă doar cu ei te duci în Liga 3 fără probleme”.

Cei trei jucători care au debutat în amicalul de la Chiajna nu au semnat încă cu Dinamo, însă Ionel Augustin dă asigurări că aceștia vor să ajute în ciuda incertitudinii: „Sunt șanse mari ca Neluț Roșu, Vali Lazăr și Bogdan Gavrilă să rămână la Dinamo. Ce ei sunt în probe? Nici vorbă. Au venit și vor să ajute Dinamo. Sunt dinamoviști, știu situația și vor ajute. În cazul în care vine cineva și discută cu ei de contracte vor rămâne cu siguranță aici. Dacă nu se rezolvă săptămâna asta e destul de târziu”.

Citește și:

Ar merge Carla’s Dreams la război? ”Eu fac diferența”

Previous Veste rea: „M-am gândit să plec”
Next Anunț înfiorător: „Cred că închid clubul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *