Numele atacantului care va semna luni sau marți cu Dinamo


Dinamo își mai dorește încă 5 jucători, așa cum Mircea Rednic a declarat la conferința de presă de după meciul cu Rapid. Unul dintre ei este extrema stângă Nikolaos Kainourgios, iar celălalt vârful Paul Gladon.

Dinamo vrea să îl transfere pe atacantul olandez Paul Gladon (29 de ani), liber de contract după despărțirea de FC Emmen.

”Un atacant a și fost joi la Săftica, cu soția, s-a uitat, contează mult ce impresie își fac jumătățile fotbaliștilor, dacă le place orașul. Este vorba de un olandez, a făcut vizita medicală și probabil luni-marți va semna. Mulți jucători sunt întorși de soții. Dacă orașul, țara, nu le place, nu îî lasă nici pe jucători”, a explicat Iuliu Mureșan.

,,Meciul de Cupă, este un obiectiv pentru noi, cei care au jucat azi, nu o să joace marți, vor mai veni și jucători, până marți mai vin cel putin doi jucători. Un atacant vine sigur, mijlocas lateral, fundaș central, fundaș dreapta și fundaș central. Am susținerea conducerii din punctul acestsa de vedere, poate și banca a făcut diferența în acest meci.

Cei care vin fac vizita medicală și testul fizic, în funcție de testul fizic, stabilim și contractul, toți care vin, vin pe 2-3 luni, ca să îi vedem. Ei au înțeles, nu sunt probleme”, a mai declarat Rednic.

Citește și:

Patriarhul Daniel, avertisment pentru cei care vorbesc despre vaccin: ”Sancțiuni”

-->
Previous Rednic a confirmat că va mai aduce 5 jucători vor veni la Dinamo
Next Întâlnire decisivă marți cu Nicolae Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *