Nume uriaș ademenit să se implice la Dinamo


Andrei Nicolescu și Eugen Voicu au anunțat că vor face tot posibilul să atragă oameni cu bani în acționariatul lui Dinamo.

Gazeta Sporturilor a aflat că Dinamo încearcă să atragă un nume uriaș, un jucător important în lumea fotbalului și sportului european, nu doar românesc. Este vorba de Sacha Dragic, fondatorul Superbet.

Bucureștenii speră să poată atrage un nume atât de important alături de culorile roș-albe. Dacă încă nu se pot lăuda cu implicarea celor de la One United Properties, atunci să fie Dragic, care în vara anului trecut a achiziționat, prin intermediul D Craig Holding, un număr de 1,65 milioane de acțiuni ONE.

În ultimii ani, Sacha Dragic a devenit unul dintre cei mai importanţi antreprenori din România, grupul Superbet depăşind deja valoarea de 2,5 miliarde de euro, conform Ziarul Financiar. Dragic deţine un portofoliu diversificat de investiţii – în servicii financiare (pachete minoritare în fondul Certinvest, de exemplu, acolo unde este Eugen Voicu fondator).

Superbet este cea mai mare casă de pariuri din România
Compania care a fost fondată în 2006 are acum peste o mie de agenţii stradale în toată ţara şi peste trei mii de angajaţi. În anul 2006, Dragic a intrat in industria pariurilor sportive, printr-o asociere cu Mozzart Bet, la acel moment cea mai puternică firmă din domeniul pariurilor din Serbia, construind de la zero filialele grupului Mozzart în Romania, Macedonia de Nord și Kosovo. Doi ani mai târziu, Dragic, împreună cu soţia sa, au înfiinţat Superbet.

Nu se ştie cu exactitate care este averea patronului Superbet, Sacha Dragic, dar clar este uriaşă. Doar în 2020, grupul Superbet a avut o cifră de afaceri totală de aproape 300 de milioane de euro pe mai multe pieţe. De la începutul acestui sezon, Superbet este sponsorul care dă numele primului eșalon fotbalistic din România, rebranduit din Liga 1 în Superliga.

Până la ora publicării articolului, Dragic nu a putut fi contactat pentru a comenta interesul conducerii dinamoviste de a-l coopta printre acționari.

Citește și:

Andrei Nicolescu anunță transferuri la Dinamo: ”Avem”

Previous Veste importantă pentru dinamoviști
Next Reacția patronului Superbet despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *