Nume surpriză pe lista lui Dinamo


Cornel Șfaițer, în prezent președinte la Poli Iași, reprezintă prima opțiune pentru postul de adminsitrator special, rămas descoperit după demisia lui Iuliu Mureșan.

Răzvan Zăvăleanu și Dorin Șerdean s-au întâlnit, joi, la Cluj și au discutat despre înlocuitorul lui Mureșan. În acest moment, șeful Lotus nu are foarte multe variante. Cei doi au încercat să creioneze portretul noului administrator special, cel care va fi numit de Adunarea Generală a Acționarilor, unde Lotus are putere de decizie.

Din informațiile PlaySport.ro, Dorin Șerdean nu își dorește această funcție, iar în acest moment, variantele pentru a acoperi funcția deținutî de Iuliu Mureșan nu sunt foarte multe. Prima alegere a omului de afaceri ardelean ar fi fost Ioan Mărginean. Însă varianta „Limoniu” cade din start. Relația dintre Mărginean și Răzvan Zăvăleanu este de război de gherilă, după ce aceștia au fost implicați în insolvența de la Gaz Metan și s-au contrat fără resentimente ani la rând.

O altă pistă, cea legată de Florin Prunea, prezintă un mare handicap. Poziționarea fostului portar față de Federația Română de Fotbal. Cum Dinamo a căzut în liga secundă, competiție organizată de FRF, numirea lui Prunea în acest post cheie, în care este foarte importantă relația cu FRF, nu ar fi cea mai bună alegere.

Un nume surpriză încolțește, în acest moment doar la nivel de idee, în strategia factorilor decizionali de la Dinamo. Cornel Șfaițer! Acesta pare a fi varianta pe placul tututor. În primul rând, Șfaițer este un înfocat fan de-ai „câinilor”, și-a verbalizat, de fiecare dată, simpatia pentru culorile clubului , este și membru în programul DDB, cu reprezentare la categoria Elite. Este vorba de fanii lui Dinamo care achită minim 1948 euro anual.

Prima reacție a lui Șfaițăr

Contactat în legătură cu ideea cooptării sale în funcția de administrator special, Cornel Șfaițer s-a ferit să dea un răspuns clar : „Eu am discutat și în trecut, nu pot să am o reacție la ce îmi spuneți dumneavoastră, nu am fost contactat până în acest moment, mai ales că azi (n.r. vineri), am lăsat puțin telefonul, am fost la o înmormântare și am foarte multe apeluri nepreluate”.

Previous Încă un jucător și-a anunțat plecarea
Next Cornel Dinu a analizat prestația Naționalei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *