Nume nou pe lista lui Dinamo


Dario Bonetti este pe făraș de la Dinamo după umilința din derby-ul cu FCSB, iar FANATIK a aflat că principala variantă de înlocuire este Vasile Miriuță.

Cristiano Bergodi, pe lista lui Dinamo!

Pe lângă Vasile Miriuţă, FANATIK a aflat că pe lista posibililor înlocuitori ai lui Bonetti la Dinamo este şi Cristiano Bergodi. Oficialii lui Dinamo l-au contactat pe Bergodi, care reprezintă o variantă de înlocuire a lui Bonetti.

Dinamo a suferit o umilință istorică în “Derby de România” cu FCSB, scor 0-6. A fost cea mai mare diferenţă de scor din istoria derby-ului şi principalul vinovat pentru acest eşec usturător este considerat Dario Bonetti.

Board-ul DDB i-a transmis imediat după meci antrenorului italian că ar trebui să îşi dea demisia, aşa cum FANATIK a anunţat duminică seara. Bonetti a plecat luni din România şi are şanse mici să mai continue pe banca celor de la Dinamo.

Vasile Miriuță, prima variantă de înlocuire a lui Dario Bonetti la Dinamo!

Din informaţiile FANATIK, prima variantă de înlocuire a lui Dario Bonetti este Vasile Miriuţă. Preşedintele executiv al clubului, Iuliu Mureşan, l-a vrut pe Miriuţă şi după plecarea lui Dusan Uhrin, însă a fost ales Dario Bonetti.

Un cuvânt greu de spus în această decizie l-au avut şi cei din DDB, dar şi Nicolae Badea, omul care ajută din umbră clubul să supravieţuiască. Însă, relaţia dintre Bonetti şi board-ul DDB s-a deteriorat rapid şi după umilinţa suferită împotriva celor de la FCSB, i s-a cerut demisia.

Citește și:

START la cel mai mare turneu din Cazinoul Betano! Turneul de Toamnă vine cu premii

-->
Previous I s-a decis soarta lui Dario Bonetti. Ce urmează la echipă
Next Dinamo reziliază astăzi contractul lui Bonetti. S-a decis cine conduce antrenamentul de marți

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.