Nume noi pe lista lui Dinamo


Dinamo se pune pe treabă după ce i-a fost ridicată interdicţia la transferuri. Perioada de mercato nu s-a terminat în România, iar Dinamo şi-a întocmit o listă cu nume importante după ce a aflat că poate face mişcări de trupe, ca urmare a decizie de ridicare a interdicţiei la transferuri.

Transferuri de top la Dinamo după ridicarea interdicţiei! Torje, Mihai Costea, Alex Ioniţă şi alţii, doriţi în Ştefan cel Mare.

Aflată într-o situaţie grea în clasament, Dinamo a primit o veste de excepţie, dătătoare de speranţă pentru salvarea de la retorgradare. Lui Dinamo i-a fost ridicată interdicţia la transferuri, marţi, 31 august, iar „câinii” şi-au făcut o listă cu nume importante care pot ajunge în Ştefan cel Mare.

Telekom Sport a aflat numele de pe lista de transferuri a lui Dinamo. Sursele au indicat faptul că Dinamo va încerca să-i aducă în perioada următoare pe Cosmin Matei (liber), Mihai Costea (liber), Robert Riza (împrumut de la Astra) și Alex Ioniță, pe lângă Constantin Nica (liber), Gabi Torje (liber) și Cătălin Țîră.

Mai mult, preşedintele Iuliu Mureşan discută cu CFR Cluj, club cu care are o relaţie foarte bună de pe vremea când era preşedinte în Gruia, pentru aducerea lui Alexandru Ioniţă la Dinamo. Ioniţă este, în prezent, suspendat pentru dopaj şi e aşteptat să revină pe teren în finalul anului.

Citește și:

Dana Budeanu susține că Raed Arafat i-a contactat pe managerii de spitale: ”Luați labele de pe copii!”

-->
Previous Marius Niculae ferm: „Nu este prima dată..”
Next S-a modificat prețul lui Deian Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.