--> -->

Nu uită de unde a plecat: ”Sper să reușească imposibilul și să meargă în play-off”


-->
Sergiu Hanca a înscris în week-end golul victoriei echipei sale, Cracovia Krakow, scor 2-1, cu cei de la Piast Gliwice. Echipa sa e pe locul 8 în acest moment. Ex-dinamovistul a fost impresionat de campionatul Poloniei.

”Totul este la superlativ, pot să zic. Este stabilitate, echipa este în creştere, antrenorul, care a fost înainte la Jagellonia şi a câştigat 2-3 trofee cu ei, este un antrenor foarte cunoscut în Polonia. A contat mult, pentru că m-a văzut într-un meci contra celor de la FCSB şi m-a dorit. M-a sunat el personal şi a contat mult în alegerea mea. Când te doreşte antrenorul, mergi cu inima deschisă şi dai totul. În privința condițiilor,

Polonia este cu mult peste România. Din punct de vedere al fotbalului este mult, mult mai diferit. Este foarte multă alergare şi foarte mult fizic”, a explicat mijlocașul pentru Telekom Sport.

Hanca a vorbit și despre Dinamo: ”Sper să reuşească imposibilul şi să intre în playoff, ar fi o performanţă extraordinară. Le doresc tot binele din lume.

Atâta timp cât matematic e posibil, eu cred că ei au puterea. Constat că au făcut o echipă foarte bună, nea Mircea ştie ce face mereu. Are un fel de baghetă, toată lumea ştie asta. Şi sunt sigur că atâta timp cât vor avea şanse, vor juca toate meciurile 100% pentru a fi acolo”.

Citește și:

Ce amendă a primit Dinamo pentru ”episodul Sfântu Gheorghe”

-->
Previous Ce amendă a primit Dinamo pentru ”episodul Sfântu Gheorghe”
Next Un jucător anunță: ”Voi da tot ce am mai bun să câștig titlul cu Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.