Nu se opresc la 12. Ce jucători mai vin la Dinamo


Dinamo a deschis robinetul la transferuri și a uitat să-l mai oprească. 12 fotbaliști a transferat Dinamo în ultima perioadă și este posibil să mai vină încă doi.

„Mâine au vizita medicală cei doi. Mai suntem în căutări, ne mai dorim doi jucători. Mai vrem un fundaș central și, dacă pleacă Salomao, mai vrem un mijlocaș de bandă.

Există un interes pentru el, vedem dacă se materializează. Va avea șanse destul de puține dacă va rămâne, e normal să nu ne bazăm pe el pentru că va pleca în vară, e în ultimele 6 luni.

Vom vedea ce se va întâmpla în aceste zile. Dacă nu pleacă, vom mai avea o discuție cu el să vedem dacă putem prelungi sau nu.

Îl mai avem doar pe Katsikas într-o situație clară din punctul nostru de vedere. Nu mai intră în vederile antrenorului, se antrenează separat. Să vedem cum ne înțelegem să plece.

La finalul perioadei de pregătire e posibil ca unul sau doi jucători să mai fie împrumutați. E prematur să vorbim acum. Aceste decizii îi aparțin lui Mircea Rednic”, a zis Alexandru David la TV Digi Sport.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Liviu și Denis Ciobotariu s-au întâlnit pe malul mării. Interviu în oglindă

-->
Previous Liviu Antal vorbește despre ultimul transfer al lui Dinamo
Next Declarație ieșită din comun a lui Pintilii despre Dinamo. Și răspuns imprevizibil dacă-l vrea sau nu pe Salomao lângă el

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *