Nu pleacă câinele de la măcelărie. Probleme mari cu cei care nu mai sunt doriți


Conducerea lui Dinamo are de furcă cu jucătorii cărora ar vrea să le rezilieze contractele în această iarnă. Majoritatea au salarii foarte mari și până nu-și găsesc o echipă care să le ofere aceeași sumă de bani măcar, nu vor să plece sub nicio formă de la Dinamo. Unul dintre ei este Giorgos Katsikas, care are salariu 9.000 de euro la Dinamo.

„Am fost pe lista neagră de vreo trei sau patru ori. De fapt toţi am fost… Nu doar o dată am citit în presă că sunt pe lista neagră, ci de vreo trei sau patru ori.Dar eu sunt încă aici. Nu ştiu ce se va întâmpla, eu am citit doar în presă despre astfel de lucruri, cu mine nu a vorbit nimeni.

Cum să fii concentrat pe joc atunci când citeşti ceva rău despre tine sau că echipa nu te vrea? Cel mai rău a fost că… ok, în presă apar multe lucruri rele, unele sunt adevărate, unele sunt false, dar în final este vorba despre conduită. Cineva trebuie să vină şi să îmi spună în faţă, sau să vorbească cu toată lumea faţă în faţă… Ai avut o discuţie cu Rednic? Nu, nu a vorbit nimeni cu mine”, a declarat fundaşul pentru Telekom Sport.

„Voi da totul pentru a rămâne în echipă. Poate ceva mai bun va apărea, dar nu pot spune acum care sunt aşteptările mele. Îmi este puţin dificil. Am mai spus-o şi o spun încă o dată, deşi m-am săturat să o tot repet, lucrurile vor fi mai bune în viitor. Şi sper să vină ceva bun şi pentru mine. Dacă mă voi întoarce acasă? Nu se ştie niciodată. Niciodată să nu spui niciodată, orice e posibil.” Giorgos Katsikas, fundaș central Dinamo

Citește și:

Două amicale tari pentru Dinamo în Antalya. Când se reunește echipa

-->
Previous Camora intervine în cazul Hanca. Cum ar fi reacționat în locul lui
Next Două amicale tari pentru Dinamo în Antalya. Când se reunește echipa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *