Nu mai cred în Dinamo: „Se duce în B”


Victor Becali
-->
Dinamo se pregătește pentru manșa a doua a barajului cu U Cluj. ”Câinii” au pierdut primul meci cu scorul de 0-2, dar elevii lui Dușan Uhrin speră la o remontada în Ștefan cel Mare.

Victor Becali consideră că cel mai bine pentru Dinamo ar fi să retrogradeze în Liga 2. Astfel, impresarul crede că gruparea din Ștefan cel Mare s-ar putea reorganiza și ar putea să își depășească toate problemele pe care le-a întâmpinat în Liga 1.

Becali crede că retrogradarea în eșalonul secund nu îi va îndepărta pe suporteri și susține că dinamoviștii ar putea atrage oameni potenți financiar care să investească în echipă. Pentru a-și susține argumentele, Victor Becali a dat exemplul celor de la Rapid.

”În preajma meciului, o să îmi mai iau niște înjurături. Eu cred că pentru Dinamo e mai bine să retrogradeze. Sunt 70% șanse să retrogradeze. Dinamo, dacă va rămâne în Liga 1, va fi la terapie intensivă.

Se duce în B, se face bine, se tratează. Se face bine cu un buget mic. Dacă Dinamo s-ar fi dus mai demult în B, cu sprijinul suporterilor, ieșeau din insolvență, erau și promovați acum. Decât să dau 2000 pentru abonament, aș da 2000 pentru B. Să se ducă în B și sunt mulți care ar da.

Trebuie să fie o conducere serioasă, nu așa să conducă o mână de suporteri. Nu pot să înțeleg de ce aduci jucători cu salarii mari dacă ești în insolvență. Își face o echipă care să promoveze, uitați-vă la Rapid. Eu vă spun că sunt mulți oameni care ar ajuta Dinamo în Liga 2”, a declarat Victor Becali la emisiunea Digi Sport Special.

Ce spune Bogdan Stelea

”Sunt șanse destul de mari să retrogradeze. Pe rezultat ne bazăm. Ar trebui să fim nebuni să spunem că odată ce au pierdut cu 0-2 în primul meci, șansele nu sunt mai mari să retrogradeze decât să rămână în prima divizie.

Dinamo a avut ocazii și puteau marca. Au venit după un sezon întreg în care s-au chinuit acolo jos, nu au avut un nivel fantastic. Într-un astfel de meci, astfel de ocazii contează. Dacă marcau dintr-o ocazie ca aia, poate că altul era meciul. Au avut ghinion”, a declarat Bogdan Stelea la emisiunea Fotbal Club.

Citește și:

Poveștile Generației de Aur: ”Mergeam cu decapotabila să ne vadă gagicile”

Previous Sfaturile PCH pentru suporteri: „E important”
Next Comunicat de ultimă oră a Jandarmeriei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *