Nu l-a iertat și a atacat. Cum s-a răzbunat Popa


Dinamo și-a asigurat o săptămână de moral pentru a forța o revenire în fotbalul intern. Mai sunt multe probleme în apărarea care a luat două goluri de la o nou promovată, Clinceniul hărțuind în multe momente echipa din Ștefan cel Mare. Ofensiva a produs patru goluri, trei marcate de Daniel Popa, unul de Montini.

Managerul general al echipei, Florin Prunea, i-a felicitat pe jucători, este de părere că este restartul de care echipa avea nevoie și a dezvăluit o discuție cu eroul serii de vineri, făcând aluzie și la fostul antrenor, Mircea Rednic. „Asta înseamnă să ai caracter. Când iei o palmă, să nu întorci și celălalt obraz. Să mai dai și tu. I-am spus lui Popică de când a apărut acea declarație, care nu are nimic cu fotbalul. A fost spusă cu răutate. Popică mi-a zis și el după meci: „Nea Florine, de când îl așteptam!”, a comentat oficialul la Digi Sport.

Prunea s-a luat din nou pe Rednic: „Un om de fotbal adevărat iese și liniștește lucrurile. Nu pune gaz pe foc. Îmi mențin afirmațiile spuse despre el”. Mircea Rednic, totuși, este cel care l-a salvat în iarnă pe Popa, când avea probleme în viața extrasportivă, și a ținut la acel moment ca atacantul să continue la Dinamo. În prima parte a lui 2019, Daniel a marcat un singur gol în 12 meciuri, cu Poli Iași (3-0), iar la finele sezonului numele lui figura pe lista celor de care clubul urma să se dispenseze.

 

Citește și:

Are perfectă dreptate: ”Adormim pe teren!”. Discurs de lider

-->
Previous Săgeți către Rednic: ”I-a dat o palmă ăstuia”
Next S-A ANUNȚAT Ce jucători mai transferă Dinamo: ”A venit de la Cupa Africii”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *