Dezvăluiri INCREDIBILE despre Rednic: ”Iar a venit Negoiță pe aici. Băga-mi-aș p…a, acum trebuie să-l bag”


Asta mai lipsea, ca și tatăl unui fotbalist de la Dinamo să facă scandal că de ce nu joacă juniorul! La acest club nu mai miră nimic prea mult. Nebăgat în seamă de mai mulți antrenori în ultimii ani, cu toate că a strâns 31 de meciuri în Liga 1 pentru „câini” și pentru Gaz Metan, Andrei Târcoveanu a bifat doar 5 minute în acest sezon.

Tatăl său, Bogdan, a răbufnit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

„Andrei a debutat la Dinamo la 17 ani, într-un meci cu FC Botoșani, într-o echipă mult mai bună decât cea de acum. După câteva meciuri a semnat un contract cu Giovanni Becali și din acel moment s-a terminat. N-a mai existat pentru Rednic, n-a mai jucat deloc. A fost în cantonament în Cipru și a jucat bine, iar după un meci venise Negoiță. La o discuție cu Dănciulescu în vestiar, Rednic a spus: „Iar a venit Negoiță p-aici. Băga-mi-aș p**a a mai jucat și ăsta bine și acum trebuie să-l bag. Eu nu-i bag niciun copil, nu-i cresc eu copiii p-aici!”. Și Andrei era în vestiar”, a dezvăluit Bogdan Târcoveanu.

Deși are salariu de 2.000 de lei, pentru a pleca liber de la Dinamo, mijlocașului i se cere o avere! El are contract cu Dinamo până în 2021.

„Au cerut 30 la sută dintr-un viitor transfer și mai am o hârtie de la ei în care mi-au cerut 500.000 de euro sumă de transfer și 20 la sută dintr-o revânzare. Iar Rednic l-a nenorocit! Ca să-și aducă jucătorii lui. Poate că am greșit că nu am semnat cu fi-sa, cu Luana”, a mai spus tatăl mijlocașului.

Citește și:

Ei chiar joacă în Champions League. Ce așteptări sunt pentru a continua istoria

-->
Previous Un titular are semnalmente de moșneag! Ce i se întămplă când e frig
Next Nicolae Badea, primele declarații în ultimul timp despre Dinamo: ”Acolo ne vom salva”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *