Nu doar Rednic. Încă doi oameni de afaceri interesați să cumpere Dinamo


Ionuț Negoiță vrea să dea o lovitură de imagine și să calmeze spiritele în Ștefan cel Mare. Suporterii nu-l mai vor, îi cer să plece, iar el a anunțat din nou că vinde clubul. La promoție. 3 milioane de euro pentru 51% din acțiuni și 3,7 milioane de euro pentru 67%, cu plata în rate. Dar cel mai important, el să rămână în continuare cu acțiuni și să fie întrebat la orice decizie importantă.

Rednic nu pare interesat să dea atâția bani și ulterior să-i dea socoteală lui Negoiță. Dar între timp au mai apărut cumpărători interesați. Așa cum vă anunțam în exclusivitate acum 3 zile, Horia Sabo, fost finanțator la Iași, vrea să investească în clubul din Ștefan cel Mare:

”Dinamo este un club interesant, cel mai interesant din țară. Nu pot să mă ascund după deget și să spun că nu au fost discuții. Rămâne de văzut ce se va întâmpla”, declara zilele trecute Sabo pentru doardinamo.ro.77

De asemenea, mai mulți oameni de afaceri din India, recomandați de Adrian Mutu, dar și Claudiu Florică, un controversat om de afaceri român, vor să achiziționeze un pachet de acțiuni de la Negoiță.

Citește și:

FOTO Au plecat împreună în vacanță! La relaxare cu șefu”

-->
Previous EXCLUSIV Mutare de șah a lui Negoiță. Răspunsul lui Rednic
Next FOTO Au plecat împreună în vacanță! La relaxare cu șefu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *