Nu Dănciulescu, ci un alt fost mare atacant aproape de Dinamo


Mircea Rednic a fost prezentat oficial la Dinamo și noul antrenor vrea să colaboreze cu Ionel Dănciulescu, însă aducerea fostului atacant în conducerea clubului e blocată tocmai de Nicolae Badea!

Deși Mircea Rednic insită foarte mult pentru Ionel Dănciulescu, Nicolae Badea s-a opus acestei mutări și a dictat în felul următor: noul director sportiv al lui Dinamo să fie Marius Niculae! Acesta ocupă în prezent funcția de director sportiv la naționala de tineret a României.

Singura întrebare care se mai pune în acest moment este dacă Mircea Rednic își va impune decizia sau Nicolae Badea, finanțatorul din umbră al lui Dinamo, va avea ultimul cuvânt.

Mircea Rednic își dorește să colaboreze cu team-managerul Ionel Dănciulescu și speră că îi va putea convinge pe oficialii clubului să îl asculte.

Marius Niculae ocupă în prezent funcția de director sportiv la naționala de tineret a României.

După ce a fost prezentat în mod oficial la Dinamo, Mircea Rednic a dat de înțeles că vrea în continuare să îl aducă alături de echipă pe Ionel Dănciulescu. „Îmi doresc ca un fost mare jucător să vină alături de mine!”, a spus Mircea Rednic după ce a fost întrebat dacă mai vrea să colaboreze cu „Corbul”. În cele din urmă, se pare că va lucra alături de un fost mare jucător, dar nu cu Ionel Dănciulescu, ci cu Marius Niculae, o altă legendă a „câinilor”.

Citește și:

Crește numărul morților de la spitalul din Constanța. Cîțu, mesaj pentru Arafat

-->
Previous Revenire de senzație la Dinamo
Next Rămâne Mureșan la Dinamo? „Se va tranșa în cel mai scurt timp”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.