Noutăți la Dinamo înaintea derby-ului din Cupă


Dinamoviștii se pregătesc de un nou sold-out cu FCSB, ceea ce va mai asigura încă 55.000 de euro în lupta pentru salvarea clubului. Chiar dacă vin după două înfrângeri și la echipă apele sunt liniștite.

Dinamo – FCSB, duel din „optimile” Cupei României, se joacă miercuri, 10 februarie. Partida va începe la ora 20:30 și va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport 1.

Dinamoviștii rămân fideli politicii echipei din ultimele luni. Elevii lui Gane nu vor intra în cantonament înaintea derby-ului din Cupă cu FCSB. Mâine, în jurul orei 12:00, „câinii” se adună la Săftica, iau masa împreună, se odihnesc o vreme și intră direct în vria meciului!

De asemenea, ultimele informații transmise de sursele GSP.ro apropiate de Dinamo confirmă că Morsay, de-abia transferat de alb-roșii, poate debuta chiar contra lui FCSB, în „Ștefan cel Mare”. Și noul portar ajuns în „Groapă”, Gudmund Kongshavn, s-a antrenat normal în ultimele zile și va fi în lot.

Citește și:

Cel mai tare transfer din Liga 1! Deschiderea o face chiar cu Dinamo

Previous Diego Fabbrini, luat la rost: ”Pierde”
Next Sumă impresionantă pentru Dinamo înainte de derby: ”Și acum clubul este salvat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *