Noul transfer al lui Dinamo: ”Trag tare”


-->

Dinamo a reușit să facă niște transferuri interesante. Jucătorii însă nu sunt în cea mai bună formă fizică momentan. Brazilianul Lucas Alves de Araujo (31 de ani), noul fundaș central achiziționat de Dinamo, recunoaște că mai nevoie de timp să ajungă la 100% capacitate.

„Nu sunt la sută la sută, ultimul meci pe care l-am jucat a fost în luna mai, am nevoie de 20 de zile pentru a crește nivelul, pentru a fi la nivel maxim.

Trag tare, am discutat cu antrenorul, cu staff-ul, clubul are un plan de antrenament prin care să mă ajute să ajung la nivel ridicat”, a declarat Lucas Alves, pentru Radio Dinamo 1948.

”Sunt foarte fericit să fiu aici, am venit în România de săptămâna trecută, din ce mi-am dat seama din ce am văzut în oraș, la oameni, sunt ca acasă. Sunt din Sao Paolo, din Brazilia, am locuit și în Elveția. După primul antrenament, prima întâlnire cu băieții, mă simt ca acasă acum.

Am discutat cu mulți jucători care au jucat înainte aici, Dinamo este un club mare pentru România, un club cu tradiție, am avut această oportunitate să vin la Dinamo și nu m-am gândit prea mult.

Știu care a fost situația din ultimii doi ani, e o provocare să creștem clubul, e o motivație pentru mine”, a declarat stoperul.

Lucas Alves de Araujo este impresionat și de Ovidiu Burcă:

”Am fost surprins, deoarece prima interacțiune cu antrenorul(n.r. Ovidiu Burcă) a fost în portugheză, vorbește și germană, spaniolă, comunicarea este foarte bună, este un tip foarte inteligent. Moura este din Brazilia, cu portughezii și spaniolii mă înțeleg bine, adaptarea va fi mult mai rapidă în acest caz.”

Mesaj pentru fanii lui Dinamo:

”Eu sunt Lucas, cred în echipa voastră, nu renunțați niciodată, 100% vom încerca să obținem primele 3 puncte, pentru a crește în clasament. Pe teren voi da mereu totul pentru a câștiga”.

Citește și:

S-au închis transferurile la Dinamo! În ce condiții va mai veni cineva

Previous Ovidiu Burcă a pus stop transferurilor
Next Dinamo are un nou acționar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *