Noul transfer al lui Dinamo: ”Avem nevoie de voi”


-->

Dinamo a reușit să facă câteva transferuri în această vară. Christian Ilic, mijlocașul croat născut în Austria de 27 de ani, s-a prezentat fanilor lui Dinamo la Radio Dinamo.

”Mă simt bine, antrenamentele sunt intense, e greu, dar sub obișnuit. Încerc să ajung la sută la sută cât mai repede. Probabil în 2-3 săptămâni voi fi în cea mai bună formă.

Eu n-am o problemă să joc număr 6, 8, 10, pe diferite posturi, la mijloc se schimbă oricum, pot evolua oriunde. Îmi place mai mult jocul mai tehnic, cu mingea, dar nu am o problemă nici cu jocul mai fizic.

Încă avem loc de a îmbunătăți jocul, trebuie să evoluăm, lucrăm în fiecare zi la antrenamente, în curând vom fi la nivelul la care ne dorim.

Mă consider un tip din Balcani așa că suntem similari în multe feluri, știu cum merg lucrurile aici, nu e nimic nou pentru mine. Mă voi adapta mai rapid decât alții poate. Golubovic și Dujmovic mă ajută mult, fac totul să fie mai ușor, să mă adaptez mai repede la club, la oameni.

Salut, fani Dinamo! Sunt foarte fericit să fiu aici, abia aștept să îmbrac tricoul, să lupt pentru emblemă, pentru club, să joc în fața voastră. Avem nevoie de voi, sunteți mereu acolo, al 12-lea jucător, vom da totul!”, a declarat Cristian Ilic.

Citește și:

Val de căldură în România: ”Ajunge până la 41 de grade”

Previous Burcă e hotărât! "E nevoie de obrăznicie"
Next Un italian crescut de Lazio, aproape de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *