Noul stadion Dinamo, mai aproape de realitate


Noul stadion Dinamo, mai aproape de realitate. Fanii dinamoviști au fost informați vizavi de ultimele detalii privind stadionul care se va construi pentru Dinamo în Ștefan cel Mare. S-au mai obținut două avize necesare, mai lipsesc alte trei aprobări, astfel că buldozerele pot intra în acțiune de la începutul lui 2024.

Suporterii dinamoviști speră să primească vești concrete, bune, vizavi despre noul stadion „Dinamo”, mai ales că situația s-a tergiversat foarte mult și au fost depășite mai multe termene. După o serie de amânări, se pare că începutul lui 2024 va fi de bun augur pentru roș-albi.

Conform informației furnizate de pagina de Facebook „Noul stadion Dinamo”, au fost rezolvate două avize importante până la demararea lucrărilor, mai sunt de urmat alți trei pași foarte importanți.

„În sfârșit, cu o întârziere de circa 6 luni (termen inițial contractual sfârșit de martie 2023 și faptic suntem în septembrie 2023) s-au obținut și ultimele două avize necesare (cele de la Autoritatea Aeronautică pentru funcționare helioport adiacent Spitalului de Urgență și cel de la ISU București pentru prevenire și siguranță la incendii, atât pentru arenă, cât și pentru helioport) pe studiul de fezabilitate și predarea completă către CNI a dosarului noii „Arene Dinamo” de către consorțiul ce s-a ocupat de documentații”, au notat reprezentanții „Noului stadion Dinamo”.

Termen estimativ pentru ceilalți 3 pași obligatorii: 3 luni!
Totodată, au explicat și care sunt ceilalți trei pași ce trebuie urmați:

– Aprobarea în Consiliul Tehnico – Economic la CNI.

– Aprobarea la Ministerul Dezvoltării – Comitetele Interministeriale cu aviz final de la Ministerul de Finanțe.

– Ședința Guvernului României pentru obținerea Hotărârii de Guvern de aprobare indicatori tehnico-economici și asumarea finanțării noii arene.

„Termen estimativ pentru cei 3 pași: aproximativ 3 luni (având ca reper cât au durat aceste aprobări la celelalte stadioane construite până acum de CNI). De demolare vom discuta pe termene concrete doar după ce avem această Hotărâre de Guvern de aprobare pentru cel nou”, apare în postarea de informare a dinamoviștilor.

Citește și:

Lamine Ghezali pregătește marea revenire: „Altul va fi rezultatul”

Previous Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu FCU
Next Un nou transfer la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *