Noul șef al lui Dinamo după meci: ”Asta vrem”


-->

Andrei Nicolescu (46 de ani), deținător a 60% din acțiunile companiei care a preluat-o pe Dinamo, Red&White, a văzut din tribune duelul pe care „câinii” l-au disputat în runda cu numărul 18 din Liga a 2-a, în deplasare cu CSC Șelimbăr. Formația din „Ștefan cel Mare” s-a impus la limită, scor 2-1.

”Cel mai important este să obținem calificarea în play-off. Vrem să ne luptăm la promovare. A fost un meci cu emoții, dar la final a răsărit soarele. E foarte important că am trecut peste acest meci.

Dinamo are niște suporteri incredibili. Un mesaj pentru ei? Știu că încrederea se construiește greu și de aceea îi rog să vadă ce facem pas cu pas și ce vrem să construim la Dinamo.

Noi vrem să facem pași mici, pași care să se vadă. Nu vrem să promitem nimic, nu vrem să ne aruncăm în declarații pompoase”, a declarat Andrei Nicolescu.

Dumitru Dragomir a vorbit despre Andrei Nicolescu:

”Este un avocat foarte deștept. Rețineți ce vă spun! Nu știu ce va fi. Nu cred că are banii necesari să țină Dinamo, dar ca minte, să organizeze totul… L-am cunoscut. Este un avocat de succes. Îl cunosc de când lucra la Rapid pentru că nepotul meu, de când au desființat echipa a doua la Rapid, a fost la Rapid la juniori. L-am cunoscut și am stat de vorbă cu el de vreo trei ori. Omul este beton. Are minte multă.

E spirt! Va putea să conducă Dinamo. Eu dacă luam Petrolul apelam la el să-mi dea o mână de ajutor”, a declarat fostul șef al LPF.

Citește și:

Destinații de top pentru o călătorie de unul singur

Previous Burcă a făcut minuni. Play-off-ul e aproape
Next Dinamo e la mâna ei. Toate calculele pentru play-off

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *