Noul președinte al lui Dinamo are un obiectiv clar: ”De aceea am fost trimis”


Veste bună pentru dinamoviști. Sunt semnale pozitive că se vor debloca lucrurile în ceea ce privește construcția unui nou stadion. Ionuț Popa, noul președinte al CS Dinamo, a sugerat că Marcel Vela l-a desemnat tocmai pentru a rezolva acest aspect.

”Prioritatea mandatului meu este stadionul și tocmai de aceea cred că și conducerea Ministerului a decis să mă trimită. Chiar dacă tânăr, să știți că am foarte mare experiență. Întotdeauna a trebuit să cunosc totul, pentru fiecare structură, să vin în sprijinul lor. Consider că trebuie să deblocăm și stadionul sau să venim cu o soluție alternativă.

Sunt absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, Științe Politice. Am ocupat funcții de conducere în Jandarmeria Română, de execuție la nivelul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului de Interne și funcții de execuție și de comandă, în cadrul Direcției Generale de Protecție Internă.

Am început practicarea disciplinei sportive olimpice taekwondo din anul 1996. În prezent dețin gradul centură neagră 2 dani, sunt instructor categoria A, am absolvit Școala Națională de Antrenori, în anul 2010, am antrenat mai multe cluburi de arte marțiale, dar am câștigat campionatul național de juniori și cadeți în 2012, am fost pe podium în Cupa României în 2013 și 2014, dar am avut și performanțe internaționale. Pot să spun că, la ora actuală, cel mai bun sportiv din țară de la taekwondo este fostul meu sportiv. Am fost și arbitru național foarte mult timp. În anul 2015, am renunțat la sport și m-am axat strict pe cariera de ofițer în Ministerul de Interne. Acum, mă simt onorat să îmbin utilul cu plăcutul”, a declarat Ionuț Popa.

Citește și:

Leo Grozavu, mesaj pentru dinamoviști: ”Sper să realizeze”

Previous Mihalcea, declarații după rușinea cu Sepsi
Next Cornel Dinu s-a înscris în Program DDB și a explicat gestul său

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *