Noul preparator: „Rednic nu este așa cum credeți voi”


Andrei Antoce (26 de ani), noul preparator fizic al lui Dinamo, povestește într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor cum a ajuns în Ștefan cel Mare, se autodescrie și dezvăluie modalitățile prin care gestionează relația cu jucătorii.

– Te salut, Andrei! Cum ai primit oferta de la Dinamo?

– Eu aveam o înțelegere de la început cu Ceahlăul, fosta mea echipă. Fac parte din staff-ul lui Rednic și am știut că voi reveni alături de el în momentul în care va reintra în circuit. Am fost primit cu brațele deschise la Dinamo, iar asta mă ambiționează și mai mult să reușesc.

– Cum apreciezi nivelul fizic al echipei? Rednic s-a plâns de pregătirea actuală.

– Nu pot să spun mare lucru în acest moment, abia ce am ajuns. Am dat o testare fizică, însă e prea devreme să trag o concluzie. Rămâne să ne punem la punct. Tot ce pot să spun e că avem de lucrat.

– Cât de dificil este să lucrezi la ocupanta penultimului loc din Liga 1?

– Sunt încrezător că ne putem îndeplini obiectivul din primul sezon, salvarea de la retrogradare. Îmi doresc să ieșim din situația în care ne aflăm, să scoatem maximum de la fiecare meci. Avem șanse mari să ieșim din zona periculoasă a a clasamentului, mai ales după ce se vor înjumătăți punctele.

– E Rednic antrenorul care te-a marcat cel mai mult în carieră?

– Mircea Rednic este unul dintre cei mai experimentați antrenori români. A lăsat o impresie bună peste tot pe unde a lucrat. E un antrenor modern, nu așa cum se spune.

– La ce te referi?

– Mulți afirmă că e învechit și că nu e la curent cu metodele noi. Total fals! S-a adaptat mereu situațiilor grele în care a fost pus. Iar de cele mai ori a scos-o la capăt. Chiar dacă a avut de înfruntat situații nu tocmai roz, pentru că a preluat și echipe care nu erau în cel mai bun moment. Însă nu vreau să dezvolt mai mult, pentru că nu e treaba mea.

„N-am avut niciodată vreo echipă favorită. Cel mai mult am ținut cu Ceahlăul, echipa locală. În rest, m-am bucurat de fotbal” – Andrei Antoce, preparator fizic Dinamo

Citește și:

George Simion, presiune pe Iohannis: „Nu are ce dosare să ne facă”

Previous DDB le mulțumește lui Badea și Negoiță pentru ajutor
Next Noul preparator fizic al lui Dinamo povestește cum și-a început cariera

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *