--> -->

Noul jucător senzație de la Dinamo


-->
Dinamo U19 i-a administrat ieri o înfrângere usturătoare rivalei FCSB, într-o partidă din Liga Elitelor. Conduși la pauză cu 0-1, „câinii” au revenit și s-au impus cu 5-2, toate golurile roș-albilor fiind marcate de același fotbalist, atacantul de 18 ani Dinu Daniel Constantin.

Meciul disputat astăzi la baza roș-albaștrilor din Berceni a avut o desfășurare nebănuită. FCSB U19, antrenată de Mircea Diaconescu, a condus cu 1-0 în prima repriză, însă dinamoviștii au revenit și au înscris de cinci ori după pauză. Dinu Constantin, „nouarul” lui Dinamo, a reușit o prestație pe care n-o va uita prea curând: cinci goluri marcate în poarta rivalei într-o singură repriză!

Dinu Constantin e om de bază la formația U19 a lui Dinamo. Are numărul 9 pe tricou, iar antrenorul său, Gică Mihali, îi prevestește un viitor strălucit.

Contactat de GSP.ro, Gică Mihali i-a făcut o scurtă caractetizare vârfului său: „Eu îi spun «Dayro!» E născut în 2004, are niște calități remarcabile. A reușit niște goluri extraordinare astăzi. Trebuie să muncească și mai mult de acum încolo și să fie atent la greutate, uneori are probleme”, a spus antrenorul „câinilor” mici.

„A fost un meci dificil din toate punctele de vedere. Am revenit de la 0-1, ca o echipă bine pusă la punct, cu atitudine, disciplină tactică și până la urma au venit si rezultatul pe care ni-l doream de la început. Nu îmi imaginam co o să dau cinci goluri, dar am depus un efort important și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost la meci și mai ales colegilor mei, caci fără ei nu aveam cum sa câștigăm.

Nu vreau să vorbesc despre prima echipă, eu doar îmi fac treaba la orice grupă la care am șansa de a juca.

Porecla Dayro o am de la 4 ani, aveam chica la fel cum o avea și Dayro Moreno (n.r – fostul fotbalist de la FCSB). Dar de mic am fost dinamovist”, a spus fotbalistul, contactat de reporterii GSP.ro.

Mihali: „M-am chinut să alcătuiesc o echipă”

„M-am chinuit mult azi să alcătuiesc o echipă. Față de formula din toamnă, am rămas fără cinci jucători, Bordușanu, Amzar, Curea, Delciu și Oncescu. Cu ei în teren, nici n-am fi stat la discuții.

Am fost conduși, dar am avut o discuție serioasă la pauză, am apelat la orgoliul lor, am schimbat și sistemul. Ei erau siguri că ne vor bate, dar sunt bucuros că am trecut cu bine peste acest meci.”

Citește și:

Mioara Velicu: ”Puneți osul la treabă”

-->
Previous Ioan Andone: „Lot foarte, foarte slab!”
Next Dinamo luată peste picior de Măldărășanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.