Noul Gnohere? Montini rescrie istorie în Ștefan cel Mare


Dinamo a suferit tot sezonul din cauza lipsei unui atacant. După o lungă așteptare, Mircea Rednic arată tuturor că se poate face performanță la Dinamo, chiar dacă este nevoie de ceva răbdare. El a adus un jucător care cu siguranță va face lucruri mari în Ștefan cel Mare. Mattia Montini, 26 de ani, ultima dată la Bari, a înscris în această seară un hattrick, el marcând în minutele 30, 48 și 52.

La primul gol, pariul lui Mircea Rednic a ajuns la o minge, reluată defectuos de Ricardo Grigore și a reluat cu călcâiul, printre picioarele unui fundaș al oaspeților. Tot italianul a marcat și golul de 2-0 pentru Dinamo, imediat după pauză. A reluat din 3 metri, în poarta goală. Apoi, a făcut 3-0 cu un șut din careu.

Un jucător de la Dinamo nu mai reușise un hattrick de pe vremea când Harlem Gnohere, jucător adus tot de Rednic, evolua în Ștefan cel Mare. Este vorba despre acest meciul Astra Giurgiu – FC Dinamo București 1 – 4 (0-2).(23.07.2016) Atunci au marcat: 0-1 Harlem-Eddy Gnohéré (23 pty), 0-2 Valentin Lazăr (44), 1-2 Fernando Boldrin (49 pty), 1-3 Harlem-Eddy Gnohéré (70 pty), 1-4 Harlem-Eddy Gnohéré (76).

Citește și:

Cu cine îl compară Rednic pe Montini. Ce șanse-i dă lui Gomelt

Previous Meciul dintre Dinamo și CS U Craiova, amânat. La ce oră se joacă+ce riscă Dinamo
Next SEARA RENAȘTERII ”Câinii” au mușcat de trei ori din ”lei” și au obținut un succes memorabil

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *