Noul ”Bizon”. Ce-a făcut ultimul jucător debutat de Rednic la Dinamo


-->
Cel mai ”așteptat” transfer făcut de Mircea Rednic în acest al patrulea mandat la Dinamo a debutat, în sfârșit, vineri seară, în meciul cu Poli Iași (1-0). Atacantul Alexander Christovao a intrat în ultimele 13 minute ale partidei, debutând, astfel, în tricoul ”câinilor”.

Angolezul cu pașaport olandez a avut acea problemă cu cele 10 etape de suspendare, de aceea a întârziat să apară în echipa dinamovistă. Rednic are așteptări mari de la masivul fotbalist. Și îi acordă multă încredere. Totuși, Christovao încă mai are de recuperat la pregătirea fizică. Este greoi și, probabil, va trebui să mai scape de câteva kilograme ce sunt în plus. A avut o oportunitate în fața porții adverse, apoi a tratat lamentabil o fază în care a scăpat în partea stângă de atac. A preferat să tragă, și-a făcut-o defectuos, în loc să paseze în dreapta unde avea doi coechipieri liberi. Ca fizic aduce cu Harlem Gnohere, ”Bizonul” adus de Rednic în România.

Mircea Rednic a declarat la final: ”Christovao are forță, poate să joace și în stânga, și în dreapta. Va fi o concurență bună în atac, cu Papazoglou și cu Montini”.

Citește și:

FOTO Reacția lui Reda Jaadi după prima eliminare din Liga 1

Previous Mesaj SUPERB al unui rival pentru Mircea Rednic
Next FOTO Reacția lui Reda Jaadi după prima eliminare din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *