Noul atacant al lui Dinamo, prietenul lui Sadio Mané


-->
Dinamo este într-o luptă disperată pentru salvarea de la retrogradare. Pentru a se întări cât mai mult, ”câinii” au făcut mai multe transferuri în această iarnă. Ieri, Dinamo a oficializat transferul lui Desire Segbe Azankpo. Jucătorul este foarte bun prieten cu un star de la Liverpool, care l-a sfătuit de-a lungul carierei.

Desire Segbe Azankpo a dezvăluit recent că este prieten foarte bun cu Sadio Mane, starul lui Liverpool. Cei doi se cunosc din copilărie și au crescut împreună la academia de fotbal Generation Foot, în Dakar. Deși carierele lor s-au intersectat foarte puțin, ei au păstrat legătura și încă sunt prieteni foarte apropiați. Acesta a povestit că Mane l-a ajutat mult să se acomodeze mai ușor în Franța. Ulterior, carierele celor doi au avut traiectorii total diferite.

„Sadio și cu mine ne-am întâlnit când am ajuns la Génération Foot în Dakar. Ne-am potrivit imediat. A fost foarte protector cu mine în Franța. Când am ajuns acolo, nu am înțeles limbajul și mentalitățile. Eram într-o lume nouă. Sadio m-a ajutat cu toate, pe teren și în afara lui. S-a întâmplat firesc. Am fost împreună tot timpul, chiar și în autobuz. Apoi am venit la Metz, el cu câteva luni înaintea mea. Cei de la Metz au fost conștienți de prietenia noastră. Drept urmare, ni s-a permis să stăm împreună în cameră. Am ajuns acolo și practic am avut locul rezervat.

Ulterior, el s-a transferat în Austria la Red Bull Salzburg. Am continuat să ne sprijinim unul pe altul de la distanță. Eram foarte atașați unul de celălalt și încă suntem. Astăzi, ne petrecem mult din timpul liber pe Facetime . Când aveam timp liber și se putea, m-am dus să-l văd în Anglia. Același lucru este valabil și pentru el și invers. Această prietenie se menține pentru că este firească. Sunt cel mai dificil adversar al lui la fotbal. Poate pierde în fața tuturor, dar nu suportă să piardă cu mine. Când ne jucăm, e foc!”, Azankpo, potrivit France Football.

Citește și:

Amical inedit pentru Dinamo. Stoican îl va vedea pe Azankpo

Previous DDB Spania pregătește o mare lovitură: amical cu Real Madrid
Next Un jucător de pe podiumul Ligii 1 vrea la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *