Noul antrenor al lui Dinamo e croat


Ovidiu Burcă a părăsit echipa săptămâna aceasta și conducerea lui Dinamo a căutat un antrenor care să reușească să-i salveze pe ”câini” de la retrogradare, scrie FANATIK.RO.

Deși au existat mai multe variante de antrenori din România pe lista conducătorilor echipei, până la urmă alesul este un croat. Este vorba despre Zeljko Kopic care a antrenat ultima oară formația bulgară Botev Plovdiv.

În vârstă de 46 de ani, acesta a fost propus de Steliano Filip la Dinamo. Filip a lucrat cu Kopic la Hajduk Split și a dat asigurări că acesta poate salva formația din Ștefan cel Mare chiar dacă situația actuală este destul de grea!

Zeljko Kopic a ajuns deja la București pentru a parafa înțelegerea cu Dinamo. În cazul în care totul va fi în regulă, tehnicianul va conduce mâine, 2 decembrie, primul antrenament al noii sale formații.

Ultima dată la Botez Plovdiv, acesta a fost dat afară după 15 meciuri în care a înregistrat 6 victorii, un rezultat de egalitate și 8 înfrângeri.

Citește și:

Anghel Iordănescu, mesaj pentru fiul său: ”Să nu ți se urce la cap! Nu ești mai cunoscut decât mine”. Cu ce e mai bun Edward Iordănescu

Previous STOP JOC Mutare importantă la Dinamo
Next Anunțul oficial de ultimă oră

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *