Nouă ironie a lui MM Stoica la adresa lui Dinamo


Managerul sportiv al FCSB, Mihai Stoica i-a ironizat din nou pe dinamoviști. La conferința de presă, de dinaintea meciului de la Severin, cu CS U Craiova, chestionat dacă crede că Dinamo va prinde un loc de play-off la finalul sezonului regulat, oficialul FCSB a replicat:

”Dinamo, în play-off, nu știu… Depinde de ce face și Leipzig în Germania, sunt multe chestii care se leagă, e foarte complicat”, a reacționat MM, scrie digisport.ro.

Directorul sportiv s-a referit, subtil, la cel mai recent scandal din tabăra roș-albilor, declanșat chiar în ziua meciului de Cupă, cu Aerostar Bacău, câștigat de Dinamo cu 1-0. S-a spus atunci că în noaptea de dinaintea partidei, adică miercuri noapte, Steliano Filip, alături de alți câțiva colegi, ar fi petrecut cu alcool în camera de hotel până mult după miezl nopții și că a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru ca liniștea să fie reinstaurată. De fapt, Miriuță a spus că poate doar s-au bucurat mai tare după un meci dintre Leipzig și Bayern Munchen pe care l-au urmărit într-o cameră de hotel.

Citește și:

Veste foarte bună pentru Ionuț Negoiță

-->
Previous Veste foarte bună pentru Ionuț Negoiță
Next FOTO Cum arată terenul de joc înaintea meciului cu Viitorul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *