Nota 10! Dat afară, practic, dar motivație pentru cei care mai doresc să îmbrace tricoul alb-roșu


Dinamo e mai aproape de retrogradare decât de play-off, iar jucătorii trebuie să se trezească la meciul cu Craiova de sâmbătă. Gata cu alibiurile, cu plângerile, cu vorbele mari și cu faptele mici! Sâmbătă, e un meci de orgoliu și unul ce poate aduce renașterea. Au fost dați afară șase jucători până acum, sita va cerne în continuare, că așa e în fotbal, așa e în viață.

După ce și-a reziliat contractul cu ”câinii”, deși a fost și este apreciat de către fani, Jaime Penedo a dovedit ce caracter este și-ar trebui să fie material didactic pentru cei care vor să mai poarte tricoul alb-roșu.

”Eu nu îmi pierd încrederea în echipă, eu îţi spun că acum devin un suporter fanatic de-ai lui Dinamo şi sper că o dată cu plecarea mea sper să se motiveze, să răbufnească şi să facă lucrurile cum trebuie şi să intre în play-off”, a comentat panamezul pentru Telekom Sport.

Și-a vorbit și despre omul care l-a concediat:

”Mircea Rednic este un antrenor mare şi a venit într-un moment foarte dificil pentru echipă dar comunicarea nu a existat. Dar eu sunt aşa, comunic foarte puţin cu antrenorii. Îmi place să comunic sub o altă formă, să încerc să fac lucrurile cum trebuie pe teren. Nu a fost cu rea voinţă. Pentru mine, Rednic este un antrenor mare, o persoană extraordinară care a venit într-un moment dificil pentru club. Politica antrenorului este clară. El vrea să facă o echipă nouă, este o politică dură, dar una corectă”.

Concluzia lui Penedo este: ”Îmi doresc din tot sufletul și sunt sigur că Dinamo va învinge contra Craiovei”.

Citește și:

Ce șanse sunt ca Dinamo să ia un fost golgeter al României. Impresarul a confirmat și a dat detalii

-->
Previous Învață de la el, nu face ca el! Mesaj dur al lui Adrian Mutu pentru dinamoviști
Next Ce șanse sunt ca Dinamo să ia un fost golgeter al României. Impresarul a confirmat și a dat detalii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *