NOROCOȘII Ce cadouri însemnate de Moș Crăciun promite Vasile Miriuță


Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, nu mai știe cum să facă ca să pună formația din Ștefan cel Mare pe un făgaș normal, adică să ajungă cât mai repede în play-off. Fiind în acest moment pe locul 8, el promite că va da bani din buzunar pentru jucătorii care au salarii foarte mici la Dinamo. Este vorba despre tinerii Valentin Costache și Alin Dudea.

”Mi-am propus multe pentru luna decembrie. În primul rând să fim acolo (n.r. în play-off) Și atunci voi face cadourile eu, nu aștept cadouri. Și lui Costache, și lui Dudea. Le voi face cadou o vacanță, să se ducă cu prietenele în țările alea exotice, dar să fim acolo. N-am nicio problemă cu asta. Eu le voi face câteva cadouri la aștia mai tineri. Sergiu are contract bun, ce cadou să-i mai fac?

hotel iceberg balcic-->

N-am auzit nimic despre un nou președinte. Dar ne susține și patronul și domnul președinte, și Dănciulescu, sunt toți lângă noi. Vocea trebuie să fim noi, echipa, prin rezultatele noastre. Rezultatele pozitive.

La evenimentul lui Mutu de astăzi nu s-a putut merge. Sunt sigur că au fost invitați câțiva băieți dar dacă am intrat în cantonament îi putem dori doar casă de piatră și multă fericire. E un eveniment important, știm cu toții care suntem căsătoriți. Eu am deja 26 de ani și am făcut deja nunta de argint”, a declarat Vasile Miriuță.

Citește și:

Miriuță: ”Ar putea juca”

Previous Miriuță: ”Ar putea juca”
Next EXCLUSIV Cât se vor mai antrena dinamoviștii prin vecini. Cum arată terenul de la Săftica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *