Noi promisiuni ale spaniolilor după episodul Phoenicia. ”Vor să ducă clubul în faliment” Exclusiv


Spaniolii care au preluat Dinamo riscă enorm în momentul de față. Suporterii sunt hotărâți să nu-i mai lase pe iberici să-și bată joc de clubul din Ștefan cel Mare care riscă dacă nu plătește până mâine datoriile restante să ia în primă fază amendă, iar ulterior 6 puncte.

Pablo Cortacero i-a transmis lui Rufo Collado să anunțe pe toată lumea în club că vor ajunge astăzi 2 milioane de euro în conturi, dar până la această oră nu a intrat niciun ban și este greu de crezut că vor intra. De asemenea, se mai vehiculează varianta unui împrumut pe care spaniolii îl așteaptă de la o bancă din Spania! Dar nici aceasta nu este o soluție pentru Dinamo, pentru că este imposibil ca banii să ajungă la timp!

Astăzi conducătorii nu mai merg la birourile de la Rin Grand Hotel, ci toată lumea va lucra de la Phonicia Grand Hotel din Nordul Bucureștiului. Acolo ei sunt cazați gratis în baza unui parteneriat semnat de Dinamo cu Mohammad Murad.

Suporterii însă nu au de gând să stea cu mâinile în sân după ce șapte dintre ei au mers aseară în camerele de hotel peste Alex Couto și Dorin Șerdean și le-au transmis clar că dacă până astăzi nu vin banii, mai bine să plece definitiv în Spania, respectiv la Alba Iulia și să predea de urgență acțiunile către Program DDB, care pot plăti imediat datoriile pentru ca Dinamo să nu fie depunctată!

Rămâne de văzut ce se va întâmpla astăzi pentru că deocamdată conducătorii nu au de gând să le dea suporterilor mai mult de 15% din acțiuni pentru acest împrumut și nici de gând să garanteze cu tot pachetul de acțiuni împrumutul.

”Este clar! Dacă Pablo Cortacero și oamenii săi de la București nu vor semna pentru acest împrumut, atunci ei au preluat clubul ca să-l ducă direct în faliment. Dar nu vor scăpa de furia suporterilor. Nici ei și nici Ionuț Negoiță. Li se pregătește ceva”, a explicat o sursă din club pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Amenințare în direct la TV pentru spanioli: ”Poate lua o turnură dramatică”

Previous ULTIMA ORĂ Fanii dinamoviști au intrat peste Couto și Șerdean în camerele de hotel
Next Amenințare în direct la TV pentru spanioli: ”Poate lua o turnură dramatică”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *