Noi probleme pentru Dusan Uhrin


Dusan Uhrin derby

Dinamo a făcut un joc foarte bun aseară contra FCSB, 1-1, și după ocaziile pe care le-au avut roș-albii, cu mai multă concentrare, ar fi putut în sfârșit să învingă în derby. Din păcate, nu a fost să fie, iar echipa din Ștefan cel Mare este în continuare pe locul 10 în clasament. Ce-i drept, la doar două puncte în acest moment de locul de play-out.

”Atât Dinamo, cât și FCSB, nu-și merită locul în clasament. Și sunt sigur că vom mai avea încă trei derby-uri, unul în sezonul regulat, alte două în play-off”, spunea aseară Dan Nistor după meci.

Dinamo însă de la începutul sezonului a avut probleme cu accidentările care au decimat echipa. Dacă în stagiul de pregătire de la Marbella arătau ca o echipă puternică, accidentarea lui Dan Nistor în amicalul cu Chindia dinaintea startului oficial al Ligii 1 i-a pus pe butuci pe ”câini”, care fără căpitan în teren au ajuns pe locul 14, ultimul din campionat.

Apoi au urmat alte accidentări din senin. Brito, Bru, Sin, Daniel Popa, Răuță, Fabbrini și lista poate continua.

Aseară însă s-a accidentat alt titular. Mihai Neicuțescu a simțit dureri foarte mari în prima repriză la umăr, iar apoi i-a amorțit în repriza a doua, înainte să fie schimbat. Rămâne de văzut cât de gravă este accidentarea lui.

”Nu cred că jucătorii mei au părut obosiți. Doar un singur jucător și-a pierdut puterile pentru că s-a accidentat, Neicuțescu, iar Mrzljak încă nu e la 100% capacitate pentru că are deocamdată doar două meciuri după ce a revenit după accidentare. Restul s-au descurcat foarte bine”, a explicat Dusan Uhrin la finalul meciului.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Excursie în trecutul lui Nicolae Iorga

-->
Previous INTERVIU Dan Nistor acuză arbitrajul și ia apărarea suporterilor
Next Situație incertă la echipă. Ce se întâmplă cu vânzarea clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *