Noi probleme medicale. De ce nu joacă Strechie plus ce probleme are Piscitelli


Dinamo se confruntă cu noi probleme medicale. Roberto Strechie a semnat cu echipa din Ștefan cel Mare cu o zi înainte să vină Diego Fabbrini, dar ulterior s-a descoperit că mijlocașul central de 19 ani are probleme cardiace, mai exact aritmie. Interesant este că reporterul doardinamo.ro a fost la vizita medicală cu fotbalistul născut în Italia și la cabinetul de cardiologie medicul era în concediu.

”Strechie am descoperit mici probleme oftalmologice și o aritmie. Dar urmează să repete pe 23 octombrie un control amănunțit. El a semnat cu Dinamo, însă există această incertitudine, 50-50 la sută, depinde de ultimul control cardiologic. Perovic este acum în afara oricărui risc acum, a luat viză normal, are document la zi”, a declarat medicul Adrian Motoacă la GSP Live.

Ce declara Strechie în momentul în care a ajuns la Dinamo:

”Sunt fericit că am ajuns la Dinamo. E un vis împlinit pentru mine să ajung la această echipă mare. Eu n-am mai fost de aproape 10 ani în România, îmi plăcea să vin în București, mă duceau părinții prin parcuri. Ulterior, n-am mai avut timp pentru că viața mea s-a învârtit în ultimii ani în jurul fotbalului. M-am născut la Venezia, dar viața mi se pare mai bună la prima vedere în România, mă simt acasă aici.

Sper să mă impun la Dinamo, pot să joc atât mijlocaș defensiv, cât și ofensiv. L-am cunoscut aseară pe Fabbrini, mi se pare un tip foarte ok. Prima dată a vorbit în engleză cu mine, apoi i-am spus: Dar uite, eu vorbesc italiana. Sper să facem treabă cât mai bună la Dinamo și la finalul sezonului regulat să fim în play-off”, a declarat mijlocașul.

De asemenea, medicul Adrian Motoacă a mai dezvăluit și că Riccardo Piscitelli are 3 și 3,5 miopie și că poartă lentile de contact la meciuri și la antrenamente.

Citește și:

Bogdan Bălănescu iese la atac: ”Asta i-a spus lui Perovic”

-->
Previous Bogdan Bălănescu iese la atac: ”Asta i-a spus lui Perovic”
Next FOTO Nistor mereu va rămâne la Dinamo. Ce surpriză i-a făcut conducerea ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *