Noi probleme în negocieri. Reprezentatul spaniolilor a transmis că a fost o greșeală


Dinamoviștii așteaptă astăzi o veste bună. Ca Ionuț Negoiță să semneze actele cu spaniolii conduși de Herminio Menendez. Prosport scrie că oamenii lui Negoiță așteptau lunea trecută să primească draftul de contract acceptat, dar spaniolii au făcut mai multe modificări la nivel de clauze.

Cea mai importantă clauză modificată și cea care a scurtcircuitat negocierile a fost cea legată de plata datoriilor.

Spaniolii au specificat în contract că se obligă să achite toate datoriile salariale (250.000 de euro) în maximum 30 de zile după semnarea actelor și că se obligă să încerce să achite restul datoriilor de aproximativ trei milioane de euro în cursul a 60 de zile. Aceasta a fost clauza care l-a enervat pe Ionuț Negoiță. Văzând că actualul patron vrea să rupă negocierile cu spaniolii, impresarul Toni Curea i-a transmis afaceristului că a fost o greșeală de traducere și că va reveni zilele acestea cu varianta corectă de draft.

Curea însă acuză că de fapt Negoiță nu vrea să finalizeze tranzacția. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pentru că Dinamo mai are nevoie urgent de 220.000 de euro, altfel va pierde baza de la Săftica.

Citește și:

Cristina Neagu, furioasă după înghețarea campionatului de handbal

Previous Spaniolii trebuie să se decidă astăzi: ”Așteptăm”
Next Soluție reală de preluare a clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *