--> -->

Noi informații despre posibili investitori


-->
Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a oferit noi detalii despre posibilii investitori de la formația „câinilor”. Oficialul grupării din „Ștefan cel Mare” a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre posibilitatea ca alți oameni de afaceri să investească la formația antrenată de Dusan Uhrin.

Acesta susține că negocierile nu s-au încheiat și că acestea sunt anevoioase, toate acestea deoarece se „discută în mod amănunțit” pe diverse elemente care au legătură cu formația din „Groapă”.

Răzvan Zăvăleanu: „Negocierile sunt anevoioase”

„Investitorii cu care negociez știu discuțiile în legătură cu brandul. Negocierile sunt anevoioase și sunt extrem de multe elemente pe care se discută în mod amănunțit. Nu avem o certitudine că măcar unul dintre ei este hotărât 100% să facă parte din acționariatul lui Dinamo.

Lucrurile se desfășoară încet. Poziția din clasament e un element important, dar oamenii vor să înțeleagă foarte bine care sunt consecințele referitoare la preț, la procesul penal, la tot felul de lucruri pe care le tratăm foarte amănunțit”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru ProSport LIVE.

Citește și:

Mihai Morar: ”Cea mai frumoasă rugăciune”

-->
Previous Dinamo va juca oficial barajul de salvare
Next Uhrin: „Schimbările nu au ajutat cu nimic”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.