Noi detalii oferite de Zăvăleanu despre preluarea echipei de către un fond de investiții


Dinamo se află în căutarea unui nou investitor. Răzvan Zăvăleanu a demarat negocierile, iar din informațiile FANATIK, clienții interesați au primit deja o informare despre situația în care se află clubul.

Echipa se află în insolvență și datoriile acceptate de creditori conform planului de reorganizare sunt de 5,3 milioane de euro, însă asta nu pare să îi sperie prea mult pe potențialii investitori de la Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu a demarat negocierile cu potențiali investitori străini care s-au declarat interesați de club, mai ales că la o echipă din est grupele europene sunt mai ușor de accesat.

Din informațiile FANATIK, investitorii interesați au solicitat și au primit o informare referitoare la situația în care se află clubul. Procesul este unul de durată, susține Răzvan Zăvăleanu, în care toate lucrurile trebuie puse la punct:

“Trebuie să avem multă răbdare. Investitorii străini care s-au declarat interesați de Dinamo au solicitat documente pentru a vedea situația de la club și le-am pus la dispoziție aceste materiale lămuritoare. Însă, cum v-am mai spus, este un proces de durată”, a explicat Zăvăleanu pentru FANATIK.

În urmă cu 10 zile, Răzvan Zăvăleanu a declarat pentru FANATIK că există oameni de afaceri interesați pentru preluarea clubului cu obiectivul de a-l transforma într-o societate profitabilă:

“Sunt în contact cu un fond de investiții care mi-au transmis că au clienți interesați de preluarea lui Dinamo. Negocierile sunt într-un stadiu incipient, dar respectivii clienți s-au arătat interesați de investiție.

Ne-au adresat câteva întrebări de bun simț și lucrăm la un material lămuritor astfel încât să putem să avansăm cu negocierile. Nu pot să vă dau un orizont de timp, însă sunt optimist.

Ce pot să vă spun despre cei interesați să investească la Dinamo e că sunt orientați spre profit. Ei gândesc că au mai ușor acces la cupele europene cu un club din estul Europei cum este Dinamo, în comparație cu un club din vest”, a spus Zăvăleanu.

Citește și:

Ștefan Bănică junior, sinceritate debordantă: ”Spre fericirea mea, n-am văzut”

-->
Previous Iuliu Mureșan: ”Pentru prima dată de la intrarea în insolvență”
Next Decizia Tribunalului București

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *