--> -->

Noi detalii oferite de Răzvan Zăvăleanu


-->
Dinamo are probleme pe plan sportiv însă din punct de vedere financiar lucrurile sunt pe linia de plutire, deşi echipa nu mai are niciun patron care să investească. Răzvan Zăvăleanu a explicat cum rezistă clubul.

“Nici noi nu suntem într-o situaţie înfloritoare. Dar este vorba de management, de gospodărirea veniturilor, de atenţia la cheltuieli. Orice club din Liga 1 cu banii pe care îi primeşte din drepturile tv şi ceva sponsori de pe-acolo ar putea rezista câtă vreme s-ar întinde cât le este plapuma şi ar face o simulare a ceea ce poate în funcţie de încasări.

Din păcate, mulţi habar n-au de aşa ceva. Vă daţi seama că mulţi spun: «Vin banii de la televiziune. Îi cheltuim. Ăluia îi dăm 3000, celuilalt 7000». N-are nimeni niciun plan. Dacă îţi faci un plan la început şi te ţii de el, lucrurile funcţionează.

La Dinamo funcţionează pe etape. Nu este uşor. Ne străduim de la lună la lună să acoperim bugetul, dar suntem atenţi şi sper ca lucrurile să funcţioneze în acelaşi mod şi de acum încolo”, a explicat Răzvan Zăvăleanu pentru FANATIK.

Citește și:

Viorica Dăncilă, decizie extremă: ”Radical”

-->
Previous Torje despre rămânerea la Dinamo: „Vom vedea”
Next Marele anunț al lui Cristi Borcea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.