Noi detalii oferite de Iuliu Mureșan


Iuliu Mureșan, noul oficial al dinamoviștilor a oferit noi detalii despre situația de la Dinamo.

„Decizia de a reveni în Liga 1 și în fotbal a fost cea mai ușoară. Oricând eram dispus teoretic să vin la un club de Liga 1. Cu Dinamo este o poveste mai complicată puțin, m-au convins niște membri DDB care m-au sunat și m-am și mirat. A fost pentru mine o surpriză.

Proiectul lor este foarte frumos, m-a impresionat și pe mine, e un proiect unic în fotbalul românesc. Acum am aflat tot felul de lucruri, în ultimele zile de cand am început să discut, nu m-a speriat, că dacă mă speria nu eram aici. Sunt într-adevăr foarte multe probleme, în fiecare zi vin probleme peste probleme. Nu mai pot să dau înapoi că am semnat contractul”, a declarat Mureșan pentru www.sport.ro și PRO TV.

Cât despre întâlnirea cu jucatorii și planurile de viitor pe care le are la club, Iuliu Mureșan a spus că a luat legătura cu fotbaliștii.

„Le-am facut o surpriză așa mica, pentru că i-am anunțat inițial că mâine o să merg și m-am dus azi. A fost foarte bine, s-au mirat toți, s-au bucurat cei mai mulți dintre ei. I-am văzut, i-am simțit. Era și Dusan Uhrin acolo, de altfel aseară am povestit până târziu în noapte vreo două ore, despre echipă, despre probleme. Jucătorii sunt un grup unit, încă, au potențial foarte mare, jucătorii țin la clubul Dinamo. Și ei cer mai mult respect și sigur și niște probleme financiare destul de dificile pe care trebuie să le rezolvam.

„Discutăm ca să rezolvăm probleme”

Am avut o discuție, nu le-am promis foarte multe, pentru că nu sunt în situația de a promite marea și sarea, nu e cazul. Asta le-am spus, că eu voi fi tot la al doilea antrenament, dacă nu și mai des la ei. Vom putea discuta, le-am dat la toți numărul de telefon, sunt de găsit, le-am spus până la ce oră, până seara târziu. Discutăm ca să rezolvăm probleme și care se pot rezolva.

Au încredere și asta mi-au spus toți, că până acum nu a mai mers nimeni la ei, nu a fost nimeni din partea nimanui. Au suferit, s-au simțit puțin abandonați. Nu e cazul, a fost o perioadă mai grea. Ei au nevoie de fapte, asta mi-au și spus, nu mai vor promisiuni, numai fapte vor.

Citește și:

FOTO Garbine Muguruza face reclamă României frumoase

-->
Previous Nicolae Badea: "Ii ajut cu plăcere și necondiționat"
Next Lista bombă de fotbaliști doriți de Iuliu Mureșan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *