Noi detalii oferite de administratorul judiciar


Într-o intervenție telefonică la ProSport Live, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a mărturisit că abia a început munca la Dinamo, acolo unde ține legătura mai ales cu președintele Constantin Eftimescu. Acesta a explicat pașii pe care trebuie să îi facă clubul pentru a evita falimentul.

Un model de succes pentru Dinamo poate fi CFR Cluj, care a fost ajutată tot de Zăvăleanu să treacă printr-o perioadă foarte grea. Ieșiți din insolvență în vară anului 2017, ardelenii domină de ani buni campionatul nostru. Ei au 4 campionate consecutiv câștigate și două prezențe la rând în grupele Europa League.

„Azi e prima zi de lucru la Dinamo! Abia am început să vedem documentele, să ne familiarizăm cu problemele, acum suntem departe de a ne forma o imagine aproape de adevăr. Vorbesc cu domnul Eftimescu, vorbim și cu suporterii, ei au ținut clubul în viață.

Evident, va fi foarte mult de lucru, iar câteva luni, poate o jumătate de an, va fi foarte încărcată. În luna septembrie vom avea tabelul preliminar de creditori. Planul de reorganizare trebuie aprobat până pe 31 martie, pentru licențierea de anul viitor”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la ProSport Live.

Citește și:

Dinu: „Cortacero a și uitat de Dinamo”

Previous Dinu: "Cortacero a și uitat de Dinamo"
Next ANUNȚ BOMBĂ: "Borcea e dispus să ajute Dinamo"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *