Noi detalii despre situația de la Dinamo


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit azi despre situația clubului. Oficialul „câinilor” a dat detalii despre situația lui Iuliu Mureșan, care vrea să renunțe la funcția de administrator special, și a dezvăluit că decizia prin care Dinamo nu mai poate folosi sigla actuală a pus în pericol discuțiile cu potențialii investitori.

„Iuliu Mureșan va pleca după baraj. Nu a plecat încă, dar nu mai participă activ la viața echipei. Dacă va pleca, acționarii vor decide cine va fi următorul administrator special. Teoretic, Dorin Șerdean (n.r. – cel care deține pachetul majoritar de acțiuni și care a câștigat un proces prin care trebuie reangajat la Dinamo) are cele mai mari șanse de a fi numit.

Nu știu dacă așa va fi, vom vedea. Pe plan administrativ, acum discut cu persoanele care au ajutat echipa cu bani, sponsorii și DDB, finanțatorul principal. Domnul Badea nu este printre acei oameni.

Pe plan sportiv, se ocupă Dusan Uhrin și domnul Matei, directorul sportiv”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea „Liga DigiSport”.

„Eram foarte optimist privind discuțiile cu potențialii investitori. Dar optimismul meu s-a suprapus cu notificarea privind interdicția de a folosi sigla. A fost o întâmplare că a venit acum. Dar a venit în cel mai nefericit mod. Am simțit o reticență majoră din partea investitorilor străini.

Nu s-a închis discuția, dar mi s-a părut că a existat o dorință de retragere. Oamenii au zis că nu contează dacă Dinamo rămâne sau nu în Liga 1, dar ar fi un element important”, a adăugat Zăvăleanu.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

-->
Previous Motivele plecării lui Iuliu Mureșan
Next Balthazar Pierre rămâne la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.