Noi detalii despre Bonetti: „El va rămâne antrenorul lui Dinamo”


Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a oferit noi detalii despre situația antrenorului Dario Bonetti.

Deși în ultimele zile s-a tot vorbit despre faptul că Dinamo caută un înlocuitor pentru Dario Bonetti, Iuliu Mureșan a anunțat că italianul va rămâne antrenorul „câinilor”.

Iuliu Mureșan a comentat cu privire la posibilitatea de a aduce la Dinamo un director tehnic în acte, care să joace rolul antrenorului. Momentan, Sorin Colceag, antrenorul echipei secunde a lui Dinamo, este cel care pregătește prima echipă a „câinilor”.

„Dario Bonetti este în continuare în izolare, nu există noutăți. Din ce am înțeles, el vrea să se întoarcă aici. Dacă va alege să revină la echipă, el va rămâne antrenorul lui Dinamo, pentru că se află sub contract cu noi.

Ar fi complicat să aducem și un director tehnic la echipă, pe lângă antrenorul principal. Deocamdată echipa este condusă de domnul Colceag. Dacă Dario Bonetti va alege să semneze rezilierea contractului, atunci se va despărți de Dinamo. Dacă nu va semna rezilierea, el va rămâne antrenorul echipei”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit Digi Sport.

„Nu am mai reușit să discut cu Dario după ce a plecat în Italia. Am încercat să dau de el la telefon și să vorbim, dar nu mi-a răspuns. Dacă am văzut că nu îmi mai răspunde nu l-am mai sunat”, spunea Iuliu Mureșan, pentru ProSport, în urmă cu o zi.

Citește și:

Andre Pinto, lăudat de un antrenor faimos: ”Adaugă multă valoare echipei”

-->
Previous Unui antrenor din Liga 1 i se pregătise buget 30 de milioane de euro la Dinamo
Next Mutare genială la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.