Noi detalii despre Anton și Sorescu


Deian Sorescu și Paul Anton au fost printre cei mai buni jucători de-ai lui Dinamo în acest sezon. Aceștia nu pot pleca de la Dinamo în această vară, decât sub forma unor sume de bani. Această veste este excelentă, ținând cont de cât de mare este nevoia pentru club de orice sume de bani.

„Amândoi sunt sub contract cu Dinamo București. Nu există nicio ofertă concretă, există foarte mult interes. Suntem, în momentul de față, la stadiul de interes, referințe, de la diverse persoane. Nu pot deveni jucători liberi de contract (n.r. nu au trei salarii restante).

Este obligația noastră, a celor care suntem în momentul de față în club, să reușim să gestionăm foarte bine situația. Este o obligație morală pentru tot ceea ce înseamnă suporterii”, a spus Mario Nicolae, la ProSport Live.

„Sezonul de la Dinamo m-a maturizat foarte mult. Credeam că venirea mea la Dinamo va fi un pas mare, va fi un progres sportiv și fizic. M-am maturizat fizic, psihic, e drept, dar mă așteptam să câștig trofee, campionate, cupe și așa mai departe. Mă motivează trecutul pe care l-am avut, e o motivație pentru mine”, spunea Deian Sorescu în urmă cu 2 săptămâni pentru FRF TV.

Citește și:

Euro la VIP pentru politicienii de frunte ai României. Generația de Aur la Tribuna II

-->
Previous Dragoș Grigore la Dinamo? „Ne-am văzut”
Next Mario Nicolae anunță noi transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *