Noi declarații ale lui Zăvăleanu despre investitori


Înaintea derby-ului de pe National Arena, Răzvan Zăvăleanu a oferit noi declarații despre o posibilă preluare a investitorilor străini a echipei Dinamo. Acesta a confirmat că discuțiile avansează foarte încet, și că nu știe încă dacă își doresc să investească.

Zăvăleanu: „Avansează foarte greu”

“Eu am speranţe că Dinamo îşi va face treaba din punct de vedere sportiv. Am făcut eforturi să avem o echipă competitivă şi sper să fie aşa. După meciurile care urmează vrem să răsuflăm uşuraţi la finalul campionatului fără să ne gândim la lucruri de ordin administrativ, sancţiuni pentru alte echipe şi altele”.

“Discuţiile cu investitorii străini avansează foarte încet. Sunt foarte precauţi, analizează cu atenţie şi în acest moment nu aş putea avea o idee dacă doresc sau nu să se implice la Dinamo”, a spus Zăvăleanu referitor la negocierile cu investitorii străini.

“Alături de banii din drepturile tv, DDB este unul dintre puţinii noştri susţinători financiari. Când ei reuşesc să strângă bani, îi virează în club. Dincolo de supărările suporterilor, au demonstrat de fiecare dată că sunt alături de echipă şi, când a fost nevoie, au sprijinit financiar echipa.”

Zăvăleanu: „Dinamo este un brand micuț”

„Lucrurile s-au mai stabilizat. Am rezolvat multe lucruri, am înţeles multe dintre probleme. Din păcate, faţă de ceea ce îmi doresc referitor la liniştea din jurul echipei, deocamdată acest lucru nu se întâmplă şi mi-aş dori să fie puţin altfel.

Atât jucătorii, cât şi antrenorii să îşi poată face treaba fără niciun fel de şocuri. La fel şi la partea administrativă. Ca să poţi munci şi să îţi poţi îndeplini obiectivele ai nevoie de o anumită linişte.

Dinamo nu este un brand micuţ unde se poate face linişte în jur, dar sper ca rezultatele sportive să ajute echipa şi suporterii să nu mai aibă niciun fel de supărări. Îi rog pe toţi dinamoviştii să fie alături de echipă în situaţia în care se află”, a explicat Zăvăleanu pentru FANATIK.

Citește și:

CTP: ”Putin nu este om, el e programat”

Previous Interviu cu Vlad Morar: „Sunt pregătit"
Next Gest extraordinar al DDB Elveția

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *