Noi declarații ale lui Kopic: „Vom vedea”


Zeljko Kopic a continuat la Dinamo după evitarea retrogradării, iar prima sa acțiune a fost să elaboreze un plan pentru întărirea echipei. Antrenorul alb-roșilor a oferit informații despre transferuri, precum și despre o posibilă plecare.

„În contractul meu aveam o clauză prin care dacă rămânem în prima ligă, contractul mi se extindea automat pentru un an.

Sunt mulţumit de lotul pe care îl am, dar desigur că încercăm să facem echipa mai puternică pe anumite poziţii. Lucrăm împreună. Avem un departament de scouting. Vorbesc cu domnul Nicolescu şi conducerea îmi urmează ideile.

În acest moment avem un mix de jucători cu calitate şi experienţă şi tineri cu mult potenţial. Ne uităm în fiecare compartiment să avem încă o opţiune. Vreau un lot competitiv în care fiecare să lupte pentru postul său”, a spus Zeljko Kopic, pentru Orange Sport.

Despre prelungirea contractului lui Patriche

„Asta a fost foarte important pentru mine. Să fim sinceri, Patriche are 38 de ani, nu mai are potenţial pentru a fi vândut. Însă în aceste 6-7 luni am văzut câtă dorinţă şi câtă energie are, atât pe teren, cât şi în afara lui, cât de implicat a fost în toate momentele dificile. Pentru mine este unul dintre jucătorii pe care vreau să îi văd aici. Nu contează dacă va juca meci de meci, sau doar o parte din ele, dar pentru mine a fost foarte important să stea cu noi pentru un nou an. Sunt foarte fericit şi satisfăcut că echipa şi căpitanul s-au înţeles şi au semnat prelungirea cu încă un an”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Despre Gabriel Moura

„Am discutat mult despre Gabi şi trebuie să spun că, legat de ceea ce am spus despre Răzvan Patriche, Gabi era cam la acelaşi nivel. Şi el a dat totul pentru club şi în multe situaţii dificile a aratăt tuturor cât de important e clubul pentru el. Resprect fiecare secundă pe care a dat-o pe teren, dar când am discutat despre structura echipei mi-am dorit să aduc o energie nouă, nişte jucători tineri. N-am luat decizia finală, vom vedea zilele următoare cum va fi cu Gabi”, a adăugat croatul.

Vine Mino Sota?

„Mino Sota e un mijlocaş despre care cred că are calitate, pune mult efort în joc. Din punctul meu de vedere a fost o parte importantă a celor de la Hermannstadt. Este unul dintre jucătorii pe care am pus lupa, dar nu am luat deocamdată nicio decizie”, a mai spus Kopic, despre perioada de transferuri de la Dinamo.

Citește și:

Orașele din România care au intrat în topul mondial al fericirii

Previous Ce amicale va disputa Dinamo în Slovenia
Next Arma secretă a lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *