--> -->

Nistor și chipul pe autocar. Planul lui Dusan Uhrin


-->
Dan Nistor pleacă de la Dinamo, rămâne de văzut dacă va pleca odată cu el și chipul său de pe autocarul echipei. Devenise un simbol în Ștefan cel Mare, chiar dacă de când este căpitan formația a ratat de trei ori la rând play-off-ul!

Ultima dată când Dinamo a intrat în play-off a fost în perioada lui Contra, când căpitani erau Antun Palic și ulterior Paul Anton.

Nistor a fost un jucător foarte bun pentru Dinamo, dar de numele său nu se leagă nicio performanță a echipei în ultimii ani. Chiar dacă doar în acest sezon are 3 goluri și 10 pase decisive. Dacă vor plânge ”câinii” după el, vom vedea, dar în general în fotbalul românesc sărac nu este bine să depinzi de un singur jucător pentru a face performanță, ci a încerca să creezi o formație competitivă în care echipa să conteze, nu valoarea individuală a jucătorilor. Cam ceea ce a reușit Dan Petrescu în urmă cu 11 ani la Urziceni, când i-a suflat campionatul lui Dinamo fără să aibă în lot fotbaliști de mare valoare.

Același gând îl are și Dusan Uhrin, care a spus clar înainte să plece în vacanță că are soluții pentru a-l înlocui pe Nistor. Mai exact pe Diego Fabbrini, care așa cum am mai scris în ultima vreme, nu va pleca de la Dinamo și are gânduri mari să-și relanseze cariera în Ștefan cel Mare pentru a prinde ulterior un transfer în Italia.

Citește și:

Olanda își schimbă definitiv denumirea

-->
Previous Dinamo rămâne fără căpitan! Nistor pleacă la o rivală din Liga 1
Next Reacție oficială despre transferul lui Nistor la Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.