Nistor s-a enervat: ”O să-i arat public, negru pe alb”


Dan Nistor nu a făcut un meci prea reușit aseară și asta s-a văzut și în rezultatul final al partidei cu Hermannstadt, câștigată de formația lui Neagoe cu 4-2.

Căpitanul ”câinilor” a fost însă scos din sărite de niște declarații oferite după meci de Florin Bratu, antrenor care a plecat de la Dinamo după un conflict cu tânărul tehnician.

”Bratu n-are de ce să vorbească despre Dinamo. Ar trebui să tacă din gură, că n-a făcut nimic atunci când a fost antrenor aici. Se mai dă și mare dinamovist. Jos pălăria pentru cariera lui de jucător, dar, ca tehnician, și-a demonstrat valoarea și la Dinamo.

Știți foarte bine ce a făcut și pe la Aerostar Bacău! Nu e frumos ce face, dar nici nu mă surprinde. Știu că a mai discutat cu anumite persoane din club după plecarea lui Eugen Neagoe, din ce am citit era o opțiune pentru a reveni pe banca lui Dinamo, dar clubul l-a ales pe Dusan Uhrin, iar Bratu probabil că e supărat și din acest motiv.

Și să-și mai măsoare cuvintele și cu cifrele alea despre salarii, că nimeni n-are la Dinamo 14-16.000 de euro pe lună. Inclusiv la mine sunt povești. Ar fi fost bine dacă aveam atât, dar, dacă e nevoie, o să-i arăt public, negru pe alb, ce salariu am eu, ca să nu mai arunce cu vorbe false”, a declarat Dan Nistor.

Citește și:

-->
Previous Prunea iese la atac: ”N-ai făcut nimic aici”
Next Face scandal și pleacă? Cele trei oferte de transfer pe care le are Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *