Nistor i-a dat și el o replică dură lui Bratu! Ironii și amenințări clare


Florin Bratu a explodat după meciul cu Iași (0-1) la adresa lui Dan Nistor, astăzi a venit și o replică fermă din partea decarului dinamovist. Mijlocașul de 30 de ani s-a arătat consternat de situația creată.

„Sunt foarte dezamăgit și trist. Nu mă gândeam că Florin Bratu ar putea să zică asemenea lucru despre mine, mai ales că de multe ori îmi spunea «Ticule, hai să mergem peste ei, să facem treabă». Sunt total debusolat, nu mă așteptam la asemenea reacție.

Dacă mergeam la Steaua, o făceam pe niște sume ieșite din comun. Eram milionar. Primeam 20.000 de euro pe lună și câte 100.000 de euro la începutul fiecărui an contractual. Dacă e așa cum zice el și gândul mi-era doar la Steaua, mă duceam la el și îi zicem «Mister, lasă-mă să plec! Nu mai joc». Nu am pus niciodată banii înaintea fotbalului. E urât că a spus asta despre mine. Eu nu am vrut niciodată să plec la Steaua.

Acum câteva zile eram cel mai bun, acum e doar vina mea că pierdem. Poate a fost vina mea și când am dat pasă de gol cu Hermannstadt, cu Steaua și în alte meciuri.

Nu am mai vorbit azi cu el. La antrenamentul de azi a stat pe margine, a savurat o cafea și a plecat fără să spună nimic. Nu știu ce se va întâmpla. Dacă va continua la Dinamo, nu știu ce voi face. Poate mă duc la juniori sau mă antrenez separat. Nu știu dacă mai rămân. Nu are rost să fac circ pe treaba asta. El spunea mereu că pierdem împreună și câștigăm împreună. Acum nu mai e valabil”, a comentat Nistor pentru GSP.RO.

Citește și:

Ultimele informații de la Dinamo. Ce mai e la echipă și ce clauză are Bratone

-->
Previous Prima reacție a lui Dan Alexa despre preluarea lui Dinamo
Next CIRC Ionuț Negoită i-ar fi transmis lui Dan Nistor să sune un antrenor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *