Nistor explică ce s-a întâmplat: ”E foarte greu. Cei de Sud sunt prea mici pentru mine”


Dan Nistor a oferit o primă reacție la cald după ce a dat gol, dar și-a lăsat echipa în 10 oameni și nu va mai merge la Botoșani, cel puțin nu să joace. El i-a atacat dur pe suporterii de la Sud, care i-au dedicat un banner: Nistore, câte grătare la Dinamo ai mâncat, dar de trofee ai uitat.

”Am greșit acolo, era de cartonaș galben, îmi asum vina, dar a fost viciere de rezultat, a văzut toată lumea că a fost penalty. M-am dus mai dur către domnul arbitru pentru că sunt căpitan și trebuia să iau atitudine că erau multe faulturi. Poate ratam penalty, dar ei rămâneau în 10 oameni și altfel se juca meciul. Îmi pare nespus de rău că nu voi merge la Botoșani. Nu sunt băieții de la PCH, sunt băieții de Sud, care vin doar 2 la fiecare meci. Vin meci de meci foarte mulți, sunt prea mici pentru mine!

E foarte greu să prindem play-off-ul, recunosc, ăsta este adevărul, dar trebuie să recuperăm cât încă mai avem șanse.

În ultima perioadă s-a vorbit foarte mult de bani și mai puțin de fotbal. Banii vor veni dacă vom juca fotbal. La Astra au trei luni. Lucrurile se mișcă și se mișcă bine, a fost această întârziere dar se va rezolva”, a declarat Dan Nistor.

Citește și:

Fabbrini: ”A fost un meci ciudat”

-->
Previous Cel mai important jucător lipsește cu Botoșani
Next Fabbrini: ”A fost un meci ciudat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *