Nistor a dezvăluit tactica solicitată de Rednic. Mesajul căpitanului pentru Contra


Dan Nistor a oferit iar un assist din care Klimavicius a înscris primul său gol la Dinamo. Căpitanul roș-albilor a vorbit după meci de tactica pe care le-a solicitat-o Rednic și care s-a dovedit câștigătoare. Foarte calm, decarul a dialogat cu presa și-a dovedit mentalitate de căpitan.

”Nea Mircea ne-a zis să batem bine fazele fixe, de aceea am început meciul practic de la 2-0. În repriza a doua, am oprit motoarele, ar fi putut să ne coste. Nu aceasta e noua față a lui Dinamo, pe care eu zic c-o să vedeți de la vară. Unii pleacă, alții vin, nu e nicio problemă. Sita cerne! Locul nostru nu este aici, așa că trebuie să fim conștienți.

Eu mă bucur că am fost la națională. E greu și pentru selecționer, nu pot juca toți 23 de jucători. Ne pare rău de eșecul din Suedia. Am fost foarte bucuros de convocare. Anumite persoane spuneau că am o ceartă cu domnul Contra, vedeți că nu e nimic rău. Trebuie să sprijinim cu toții echipa națională”.

Citește și:

Rednic debordant și pus pe șotii. L-a botezat pe Kabashi, a mai anunțat un transfer, a anunțat echipa din prima etapă a ediției viitoare!

-->
Previous Miriuță extrem de nervos. Și răzbunător după eșec
Next Rednic debordant și pus pe șotii. L-a botezat pe Kabashi, a mai anunțat un transfer, a anunțat echipa din prima etapă a ediției viitoare!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *