Niculescu se apropie de Dinamo în clasament. Ce a spus după ultima victorie


Fostul dinamovist, Claudiu Niculescu, a anunțat clar că se va bate până în ultima clipă pentru un loc de play-off. Astăzi a învins cu FC Voluntari pe Astra Giurgiu, scor 2-3.

Astra – FC Voluntari 2-3
Au marcat: Abang ‘2, Alex Ioniță II ’37 / Popadiuc ‘8, Tudorie ’14, L. Marinescu ’67 p.

„Am jucat în fața unei echipe cu un parcurs extrem de constant până acum. Știam ce meci ne așteaptă. Ne-a ieșit până la urmă. A fost un meci spectaculos. Nu mi-a plăcut că am făcut multe greșeli în defensivă și am permis Astrei să ne marcheze două goluri. Totuși, am avut puterea de caracter să revenim și să câștigăm. Sunt trei puncte care contează în economia clasamentului. Dar trebuie să uităm de acest meci.

Ne așteaptă un meci dificil la Sibiu în Cupa României. Vreau să ne apărăm blazonul pentru că suntem câștigătoarea trofeului. În plus, le transmit băieților încă de pe acum: această victorie nu are nicio valoare dacă nu reușim să o legăm cu o victorie viitoare cu Juventus București.

Va fi foarte greu să prindem play-off-ul. Vom lupta pentru acest lucru. Dar nu trebuie să ne gândim departe, ci doar la prezent. Doar la iarnă vom putea spune cu exactiate la ce nivel suntem și ce obiectiv vom avea” a spus Claudiu Niculescu, care i-a dus pe ilfoveni la doar un punct în spatele lui Dinamo, pe locul 7.

Citește și:

Ce spune Miriuță referitor la nemulțumirea lui Rivaldinho

-->
Previous Ei sunt viitorul lui Dinamo. Jucătorul împrumutat care tocmai a marcat al șaselea gol
Next Ultimele detalii despre un posibil transfer al lui Nemec la FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *