Niculescu: ”E o seară foarte tristă”


Antrenorul FC Voluntari, Claudiu Niculescu, își dorea enorm să câștige împotriva lui Dinamo, echipă pentru care a scris istorie în trecut. El a fost foarte supărat pe arbitrul Marius Avram și dezvăluie ce a vorbit cu acesta.

”Normal că schimbă toată strategia pentru că a trebuit să ne deschidem, e greu să începi meciul din minutul 7 de la 1-0. Nu prea comentez arbitrajul dar după ce am revăzut faza nu a fost penalty. Marius Avram mi-a zis la pauză că DA, a fost penalty. Asta m-a deranjat. A greșit pentru că asta este valoarea lui ca arbitru. Trebuia să aibă puterea să recunoască că a greșit. Că i-a dat peste picioare.

Inexplicabil pentru mine a fost că nu am avut niciun moment șansa să ne batem de la egal la egal cu Dinamo. E clar că jucătorii resimt și ei această lipsă de rezultate. Și-au pierdut încrederea în ei. Trebuie în astea două săptămâni să ne revenim din punct de vedere moral.

Pentru mine e o seară foarte tristă, îmi doream foarte mult să câștig, nu pierdusem niciodată împotriva lui Dinamo, au fost mai buni în seara asta și noi i-am ajutat. În momentul în care joci cu o echipă care vrea să fie campioană și le oferi niște cadouri e greu să reziști. Principalul vinovat sunt eu, trebuie să muncim mai mult și să redevenim modești.

Suntem prieteni, am lucrat împreună, ne-am întâlnit de atâtea ori la echipa națională. Îl felicit și pe Cosmin, au meritat, ce să mai”, a declarat Claudiu Niculescu la Dolce Sport.

Citește și:

Victorie portugheză la Pitești

-->
Previous Victorie portugheză la Pitești
Next Nascimento: ”Pentru noi nu contează CFR”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *